Het kiezen van een woonstijl

‘’Hoe zorg jij er toch steeds voor dat jouw interieurplannen altijd maar slagen en dat mensen keer op keer enthousiast zijn?’’ Dit is een vraag die veel aan mij gesteld wordt als interieurontwerper. Een hele begrijpelijke vraag ook. Want in woonwinkels wordt je doodgegooid met alle mooie spullen in vele verschillende soorten, maten en kleuren dat je overprikkeld naar huis gaat aan het einde van de dag. Met een auto vol met leuke accessoires weliswaar. Maar op het moment dat je ze in je eigen woning plaatst ben je toch niet 100% tevreden. Hoe kan dat toch?

Ik zal het je vertellen. De kracht zit ‘m in de eenheid. Probeer voor je begint met het veranderen van je interieur één stijl voor ogen te hebben, het liefst compleet met kleurenpalet. Het maken van een moodboard helpt hierbij. Zo heb je altijd een uitgangspunt om op terug te vallen als je het even niet meer weet. Nu weet ik uit ervaring dat het niet altijd makkelijk is om zo’n moodboard te maken. Het is zeker lastig om je persoonlijke stijl te vinden én toe te passen. Kom je er niet uit? Ik help je hier graag bij! Gaan we samen op zoek naar jouw ideale sfeer. Vervolgens kun je met een gerust hart gaan shoppen, of we doen het gezellig samen.

Om jullie een handje te helpen zullen we vanaf nu iedere week een woonstijl uitlichten. Hierin zul je terugzien dat een interieur sterk wordt als je meubels en accessoires een geheel vormen en geen allegaartje is van allerlei random spullen. Stay tuned voor interessante tips!

8d9af42f8a141c021c259143b1ba7b0e
Bron afbeelding: Covethouse

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: