EXOTISCH ETNISCH

We hebben momenteel een dipje voor wat betreft de tropische temperaturen. Om toch in de exotische sferen te blijven vertel ik jullie deze week graag meer over de Etnische woonstijl.

Bij de woonstijl Etnisch zijn de meubels en kleuren wat minder vooraf bepaald. Verschillende culturen staan hier centraal, vaak in combinatie met donkere, aardse tinten. Maar wit kan zeker ook, dat zorgt voor een wat frisser geheel. Verder zijn natuurlijke materialen een must; denk vooral aan hout, textiel, riet en aardewerk. Een etnisch interieur is warm en levendig met de natuur als basis!

Het allerleukste aan deze stijl is dat je een interieur vol herinneringen hebt. Als je graag reist is er niks leuker dan je woning inrichten met je eigen bijzondere vondsten uit het buitenland. Ben je niet zo’n reiziger? Ook de woonwinkels liggen vol met mooie accessoires die perfect aansluiten bij deze stijl. Voeg hier wat groen aan toe, bijvoorbeeld een grote bananenplant of cactus en je bent geheel compleet!

Dan nog even een tip: wees creatief en zet die mooie schaal of rieten mand niet op tafel maar hang hem aan de muur.

Kort samengevat zou je deze stijl kunnen omschrijven als een weerspiegeling van je eigen persoonlijkheid voorzien van eigenzinnige kleuren en dierbare vondsten uit heel de wereld. Een gedurfde stijl dus waarin je duidelijk je eigen keuzes laat zien. Gedurft ja. Dat kan eng zijn, maar ik help je met liefde!

 

Blog 4 - woonstijl Exotisch Etnisch

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: