Nieuw Landelijk

‘Nieuw Landelijk’ is waarschijnlijk een term die  je nog niet zo vaak gehoord hebt. Toch is het er een waar ik zelf erg fan van ben. Hij kan het beste omschreven worden als strak, en modern, voorzien van neutrale kleuren maar toch warm. Nu klinkt dat natuurlijk vrij algemeen en daarom wordt het hoog tijd om wat meer te vertellen over deze woonstijl.

Neutrale kleuren. Dan denk je toch snel aan wit, beige, taupe, grijs, grijs en… grijs. Mocht jij bij die groep mensen horen die wel van wat kleur houdt in huis, en nu af willen haken met lezen; wacht heel even! Je hoeft niet altijd een bepaalde kleur toe te voegen om een bijzonder interieur te creëren. Wel eens gedacht aan zilver? Met de goede combinaties heb je in een mum van tijd een heel stijlvol interieur welke alles behalve saai is.

Tijdloos is hierbij het toverwoord. Je zult niet snel uitgekeken zijn op deze sfeer. En bovendien; heb je er wel eens over nagedacht hoe makkelijk verkoopbaar je woning is als de basis neutraal is? Misschien nu nog niet belangrijk, maar wel een leuk bijkomend voordeel voor de toekomst.

Genoeg over kleur, hier nog enkele tips om jouw interieur te veranderen in deze stijl:

  • Een hoge witte plint geeft body en is heel stijlvol. Denk zeker aan een hoogte van 12 cm. Hou je erg van landelijk en/of klassiek? Voorzie ze dan van een bies.
  • Een neut maakt het geheel af en zorgt net voor dat beetje allure;
  • Investeer in een goede huisgeur, een stukje beleving in huis;
  • Durf eens zwart te gebruiken;
  • Lange gordijnen benadrukken de hoogte van de ruimte;
  • Neem contact op met mij en we doen het samen!

Blog 5 - woonstijl Nieuw Landelijk - TEAM48

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: