Skip to content

Over mij

Na het volgen van verschillende interieurstudies en het compleet renoveren van een eigen woonhuis is begin 2018 Team48 Interiors geboren. De opgedane kennis tijdens de grote verbouwing kon gelijk in de praktijk worden toegepast. Een compleet concept van ontwerp tot realisatie is toegepast. Krachten bundelen is naar mijn idee erg belangrijk en dat is ook de reden dat 48, ons huisnummer destijds, de naam van mijn ontwerpstudio is geworden.

Natuurlijk stopt een interieuradvies niet na het afleveren van de tekeningen. Als alles uitgevoerd is komt de styling aan de beurt. Pas dan is het plaatje compleet. Dat is dan ook de reden dat ik mijn eigen webshop erbij opgestart heb. Dit is een mooie aanvulling op mijn diensten omdat ik je inmiddels persoonlijk ken en gericht kan adviseren wat bij je splinternieuwe interieur past.

Eline luistert goed naar je wensen en vertaald deze naar een prachtig nieuw ontwerp voor je woning. We waren gelijk verliefd. Ze nam onze zorgen uit handen en hakte de knopen door waar wij al jaren geen raad mee wisten. Ik raad haar inmiddels heel vaak aan. Echt een dikke 10.
Fam. Bosmans

Algemene voorwaarden