Skip to content

Werkwijze

Je komt maar niet verder. Zoveel ideeën maar het samenbrengen tot één mooi plan is nog niet gelukt. Knopen doorhakken is lastig. Ik ga je helpen!

Voordat we van start gaan is het altijd mogelijk om vrijblijvend kennis te maken. Vervolgens gaan we over op een de intake waarbij we goed gaan kijken naar je persoonlijke (woon)wensen en behoeftes. Ook zoomen we goed in op de ruimtes die aangepakt mogen worden. Het bepalen van sfeer is heel erg belangrijk, dus we kijken vast welke sferen je aanspreken. Ik ontwerp hoofdzakelijk binnen een moderne en eigentijdse stijl, maar uiteraard luister ik naar jouw voorkeuren en altijd met respect voor architectuur van een woning.

Het totale ontwerp werk ik in de volgende stap uit. Het maken van indelingen, ontwerpen van keukens en ander maatwerkmeubilair, voorstellen voor vloeren, kleuren op de muur, raambekleding, verlichting en accessoires. Jij bepaald waar je behoeftes liggen en welk advies je wil. Je ontvangt 3D visualisaties van het ontwerp waardoor je een goed beeld krijgt. Je hebt de mogelijkheid om aanpassingen te geven, bijvoorbeeld op items die je niet aanspreken. Ik pas het dan nog een keer aan en presenteer het nogmaals. Daarna kan de uitvoering beginnen en kun jij heel snel gaan genieten van je nieuwe interieur.

Of het gaat om een verbouwing of een kleinere ingreep zoals een kleuradvies, mijn doel is om op een laagdrempelige manier tot een plan te komen en samen naar jouw ideaalplaatje te werken. Daarnaast ontzorg ik je, indien gewenst, met het contacteren en communiceren met derde partijen zoals interieurbouwers of vloerleveranciers. 

"

"

We hebben Eline’s hulp ingeschakeld na de aankoop van onze karakteristieke woning. We zijn bij haar duidelijk op het goede adres geweest. Ze heeft voor ons 3 indelingen voor de begane grond gemaakt waaruit wij konden kiezen. Vanuit hier is het ontwerp ontstaan. Ze heeft ons ontzettend goede tips gegeven waarmee wij verder konden. De verbouwing is nu klaar en het is heerlijk thuiskomen.
Fam. v/d Hurk